Bronzeri

Bronzeri: Imagjinoni Bronzerin si diell në formë pluhuri. Kur ju aplikoni pudrën e lëngët në lëkurën tuaj, ju nxerrni ne pah tonin e lëkurës tuaj, por ju gjithashtu shmangni hijen e fytyrës tuaj. Mendoni për bronzerin si mënyrën tuaj për të përdorur hijen për të krijuar thellësi ose për të dhënë iluzionin e zhvendosjes së një pjese të fytyrës tuaj. Ky është hapi i parë për të shtuar ngrohtësinë dhe dimensionin përsëri në fytyrën tuaj. Bronzeri “i duhur” për tonin tuaj të lëkurës duhet të duket si një version natyral i tanishëm i juaji, jo shumë në ngjyrë portokalli dhe jo shumë i errët.

Për ndriqim shtesë përdorni Highlighter: Highlighter në thelb është e kundërta e bronzerit tuaj. Në vend që të bëni një pjesë të fytyrës tuaj të duket më e vogël, ju duhet të përdorni shkëlqimin e një highlighter për të nxjerrë zonat e fytyrës tuaj (Kur shihni imazhet e një vajze që ka lëkurë me ngjyra të ndezura dhe të butë, ekziston një shans shumë i mirë që ajo ka aplikuar Highlighter.) Ju mund të merrni highlighters që janë të artë, pearlescent dhe opalescent. Ka edhe opsione të tjera, të tilla si highlighter mat, i cili ju jep shkëlqim pa u ndriquar. Gjetja e një highlighter që punon mirë në ton tuaj të lëkurës dhe për personalitetin tuaj është shumë e thjeshtë.