Hije të syve

Hije të syve: Kur përdoret vetëm si një hije e vetme, eyeshadow është kozmetik e pastër. Si një stilist minimalist ose fillestar, ju mund të aplikoni një vijë të një hije përgjat qepallave për ngjyrë delikate.

Sytë e zjarrtë: Për një vajzë  më të përparuar që dëshiron të krijojë sy të zjarrtë. Koncepti këtu është që të krijojë dimension duke përdorur një hije bazë, të nxjerrë në pah hije konturuese ashtu si do të bëni në fytyrë, por duke u fokusuar vetëm në qepallat tuaja. Ju mund të përdorni kombinime të pafundme të ngjyrave për aq kohë sa ju mbani qasjen bazë të njëjtë. Për të ndërtuar një pamje dramatike, përdorni një ngjyrë neutrale në qepallat tuaja, një ngjyrë më të thellë të mesme në rrudha dhe një hije më të ndritshme në kockat e ballit dhe qoshet e brendshme të syve tuaj.