Kuqëza

Kuqëza: Kur nuk keni asnjë grim, do të keni mundësi të shihni një ngjyrë të natyrshme në faqet tuaja. Por përsëri, pasi të keni aplikuar një pudër të lëngët, po e mbuloni atë në përpjekje për të marrë një bazë më të mire të faqeve . Aplikoni kuqëzën, produktin që shton jetë tipareve të fytyrës tuaj (po ju, mund të aplikoni kuqëzën në më shumë pjesë të fytyrës sesa vetëm në faqet tuaja). Për shkak se kuqëza vjen në kaq shumë ngjyra, ju mund ta merrni atë dhe ta përputhni me tenin tuaj natyral ose përdorni një ngjyrë më të gjallë për të bërë pamjen tuaj më të bukur. Në mënyrë tipike, fillestarët do të vendosin kuqëzën pluhur sepse zakonisht është më e lehtë për të aplikuar për një përfundim sa më natyral.

Kuqëza krem: Kuqëza kremë është një mënyrë e vërtetë zbavitëse për tu aplikuar në një nivel tjetër – është më e pigmentuar dhe për këtë arsye një mënyrë më e guximshme e aplikimit të saj. Ju mund të aplikoni kuqëzën krem si pudrën e lëngët dhe të bëni një përzierje të kuqëzës puhur për ti bërë edhe më të ndritshme faqet tuaja dhe që do të zgjasë gjatë gjithë ditës.