Liner i syve

Liner I syve: Eyelineri është e gjitha për rritjen e formës dhe ngjyrës së syve tuaj. Ka disa teknika që mund t’i përdorni, por fillestarët duhet ta mbajnë aplikimin e thjeshtë duke përdorur një laps përgjatë linjës së tyre të poshtme për të krijuar përkufizimin dhe përgjatë vijës së sipërme për të bërë qerpikët të duken më të plotë. Kaq thjeshtë.

Për përkufizim të mëtejshëm përdorni një laps: Ideja për të mbushur vetullat mund të jetë pak frikësuese për vajzën që kurrë nuk ka provuar. Por sapo të jeni gati të theksoni sytë më tej, kjo është rruga për të shkuar. Përmirësimi i Vetullave mund të ndryshojë të gjithë pamjen e fytyrës tuaj – kjo është arsyeja pse ne jemi duke e konsideruar atë një rrugë më të avancuar për kozmetikë. Ju mund të provoni pluhurat, kremrat dhe variacionet e tjera të mediumeve, por mënyra më e lehtë për të mbushur dhe formuar vetullat tendoset të jetë një laps vetullash që ju mund të merrni në një ngjyrë për të plotësuar ngjyrën natyrale të vetullat tuaja.