Maskara

Maskara: Kjo ishte në fakt rruga ime drejt  grimit. Kam vendosur maskara para çdo gjëje tjetër.Maskara është një mënyrë e shkëlqyer për t’i dhënë pak shkëlqim ekstra fytyrës tuaj pa pasur nevojë ti mësoni teknikat tjera. Unë rekomandoj që të vini një maskarë që nuk është i rezistent ndaj ujit, sepse do të jetë shumë më e lehtë për t’u pastruar më vonë. Formatet janë të dizajnuara në mënyrë tipike për të përmirësuar gjatësinë ose volumin dhe dallimi më i madh aktual është zakonisht forma e furçës. Mundohuni të gjeni një maskara që ka një furçë të vogël aplikimi, kështu që ju mund të keni më shumë kontroll kur të vendosni atë.

Rritni volumin me një kthyse qerpikësh: Kjo pajisje duket e frikshme si dreq (gjithmonë sigurohuni që të jeni të butë me këtë pajisje), por është tërësisht rrëmujë  kur vjen puna për të bërë qerpikët me volum. Është e domosdoshme për dukje të caktuar, por duhet të siguroheni që ta përdorni me korrektësi ose ndryshe mundeni ti thyeni ose shkulni qerpikët tuaj. Sigurohuni të shikoni ni video mësim që ofron këshilla si ta përdorni  siç duhet.