Ngjyra për buzë

Ngjyra për buzë: Nuk po merremi vetëm me ngjyra – zgjedhjet janë të pafundme – po gjithashtu po merremi me llojet e ngjyrave për buzë. Ka balsam buzësh, shkëlqim, lapsa ngjyrues, etj. Dallimi kryesor që duhet të keni parasysh është se secili prej tyre ka një nivel të ndryshëm të pigmentit, ose sasia e ngjyrës që do të shfaqet në buzët tuaja; kjo mund të ndryshojë nga markë në markë. Mënyra më e lehtë për ngjyrën e buzëve është të filloni me opsionet më pak të pigmentuara dhe të punoni në rrugën tuaj deri në ngjyrat më të forta që marrin më shumë përpjekje për të aplikuar dhe mbajtur.

Për buzë më perfekte përdorni lip liner: Derisa lip liner është një produkt i nivelit tjetër, është një produkt që rekomandohet të përdoret kurdo që keni qdo tip të buzëkuqit ose pigment të errët Lip color. Lip liners në thelb krijojnë një barrier për të mbajtur buzëkuqin në buzët tuaja dhe të parandaloj rrjedhjen e ngjyrës në perimetrin e gojës tuaj. Me fjalë të tjera, është sekreti për buzë krejtësisht fenomenale.