Pudër e lëngët

 

Pudër e lëngët: Përtej rutinës tuaj të kujdesit të lëkurës, pudra e lëngët është ajo që e bën lëkurën tuaj të duket e përsosur; ajo nxjerr ne pah tenin tuaj të lëkurës dhe fsheh çdo të metë delikate ose ndryshim ngjyre në fytyrën tuaj. Aspekti më i rëndësishëm i pudrës së lëngët që duhet marrë parasysh është mbulimi. Në përgjithësi, ka dy mënyra për tu aplikuar. Nëse dëshironi mbulim më të lehtë atëherë zgjidhni një kremë hidratues me ngjyrë , që ju të mund ta shpërndani me gishtat tuaj për ti dhënë lëkurës tuaj një pamje të bukur. Kjo është M.O. e vajzës dembele. Nëse jeni të interesuar për më shumë mbulim atëherë përdorni- formën klasike të pudrës së lëngët – dhe ky është basti juaj më i mirë. Pudra e lëngët shpërndahet më së miri me gishtërinjtë tuaj, me një furçë të sheshtë sintetike ose një sfungjerë.

Hapi tjetër me concealer: Kur dëshironi të jeni të lumtur, shtoni concealer në rutinën tuaj. Është produkti, për mbulimin e të metave dhe njollave të dukshme të lëkurës, dhe mund të përdoret gjithashtu për të ndriçuar dhe për të nxjerrë në pah zonën tuaj të syve. Concealer vjen në forma të ndryshme si krema, lapsa dhe lëngje. Në mënyrë të ngjashme me pudrën e lëngët, ju duhet të zgjidhni produktin tuaj duke u bazuar në ngjyrë  dhe llojin e lëkurës suaj.